Over ons

Herbert, Thilly en Fas zijn de drijvende krachten achter Nationale Huizenruil. Wij gaan graag in Nederland een weekendje weg of op vakantie. En daarin staan we niet alleen. Jaarlijks worden er 16 miljoen (!) korte en lange vakanties geboekt in eigen land. Maar het vinden van een geschikte, inspirerende en betaalbare accommodatie is niet eenvoudig. Dat moet anders kunnen, vinden wij en daarom zijn we Nationale Huizenruil gestart.

Ruilen in eigen land

Internationaal wordt er steeds vaker geruild voor vakanties of weekendjes weg. Dit gebeurt naar grote tevredenheid van de deelnemers, dus waarom kan dit ook niet nationaal? Bovendien zijn mensen tegenwoordig steeds meer bereid hun bezittingen te delen of te ruilen en wordt de deeleconomie steeds groter: “Delen is het nieuwe consumeren”.

 

 

 

 

 

 

Fas

“Makkelijk, snel en veilig”

“Steeds meer mensen delen en ruilen tegenwoordig. Huizenruil past daar helemaal in maar moet wel makkelijk, snel en veilig geregeld kunnen worden.” Om dat mogelijk te maken is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare website noodzakelijk. Herbert beseft dat als geen ander. Hij heeft jarenlange ervaring als ontwikkelaar van complexe internetprojecten. Bovendien is hij bekend met marketing en social media. Binnen dit team is hij dan ook verantwoordelijk voor de marketing, PR en webontwikkeling.
 

“Ideaal voor het gezin”

Fas is als interim-bedrijfseconoom en ondernemer ge├»ntrigeerd door de deel-economie “Waarom zou je jouw huis ongebruikt achterlaten als iemand anders er ook plezier van kan hebben?” Huizenruil is voor hem en zijn gezin ideaal om er op een originele manier op uit te gaan. “Onze jongens vinden het superleuk om in een andere kinderkamer te mogen slapen.” Fas is binnen het team verantwoordelijk voor onder andere financi├źn en bedrijfsprocessen.

 

 

 

 

 

 

Herbert

Kernwaarden

Gezamenlijk geven we invulling aan onze missie om mensen, die er graag op uittrekken in eigen land, bij elkaar te brengen en ze te helpen bij het vinden van een passende accommodatie door middel van huizenruil. De bij huizenruil belangrijke kernwaarden: wederkerigheid, respect en vertrouwen zijn daarom ook de essentie van dit platform. Kom het zelf ervaren!

Tot ruils!