Nieuws

Vakantie familiefilms

Gepubliceerd op:


Was het vorige week nog zweten in de zon, trekken we nu massaal onze jassen en truien weer aan. Tijdens de zoektocht naar leuke gezinsuitjes, moeten we helaas rekening houden met het slechte humeur van de weergoden. Laten we met slecht weer binnen blijven en een film opzetten. Of toch de jas aandoen en die nieuwe film in de bioscoop bekijken. Wat staat er op de agenda deze maand? We zetten de leukste familiefilms voor je op een rij.

The secret life of pets

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat je huisdieren uitspoken, wanneer je het huis verlaat? Dat wordt allemaal duidelijk in deze hilarische animatiefilm van de makers van onder andere: Despicable Me en The Minions. Kijk de film in het Nederlands of in de originele versie.

The BFG

Bij ons bekend als de GVR; de Grote Vriendelijke Reus. Niemand minder dan Steven Spielberg regisseerde deze film gebaseerd op de klassieker van schrijver Roald Dahl. Een familiefilm met prachtige fantasie-elementen. De film is zowel in het Nederlands te bekijken als in de originele versie.

Finding Dory

De blauwe vis uit 'Finding Nemo' heeft haar eigen animatiefilm gekregen. Ze gaat op zoek naar zichzelf en krijgt daarbij uiteraard hulp van haar watervriendjes. Aangezien Dory alles vergeet, zorgt dit voor hilarische momenten. Zowel in het Nederlands te zien als in de originele versie.

 

The Jungle Book

Het verhaal is bij iedereen wel bekend en al meerdere keren uitgebracht op het witte doek. Toch is deze nieuwe versie van Jungle Book een echte aanrader. De special effects en animaties zijn verbluffend. 

Zootropolis

Een grappige animatiefilm dat zich afspeelt in een stadje waar alleen dieren wonen.De film kan in het Nederlands worden bekeken of in de originele versie.

Meester Kikker

Een heerlijke Nederlandse familiefilm, gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon. De meester heeft een geheim. Hij is een kikker. De kinder lachen erom en denken dat het een grap is. Tot de meester de klas in komt met kroos in zijn haar. Het is het begin van een komisch en spannend avontuur.


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de trein en de wereldbol aan.