Nieuws

Luxe voor weinig

Gepubliceerd op:


Stel je voor: je vakantiehuis is geen krappe bungalow, waar je in het hoogseizoen een klein kapitaal voor neertelt. Het is niet een muffe tent of saaie stacaravan op een heel klein veldje achter op de camping. Het is geen hotel, die eigenlijk te klein is voor jouw en je gezin. Wat als je vakantiehuis nu eens alle faciliteiten bezit, die je thuis ook gewend bent? Een vakantiehuis, zoals thuis. Met normale bedden en fijne matrassen. Ruime kamers, een keuken en badkamer. Eventueel met kinderkamers en speelgoed. Er staan fietsen in de schuur en je kan de wasmachine gebruiken zonder muntje. Het bestaat echt. En wat als dat eens heel goedkoop kan of zelfs gratis? 

Delen

Je bent gek op Nederland, maar de prijzen van de bungalowparken en hotels doen je bankrekening geen goed. Je wilt toch vaker weg en ons land ontdekken. De kleine en korte afstanden in Nederland zijn prettig. Je gaat een keer naar Amsterdam of naar het oosten. Richting het strand of toch liever naar Brabant. Deel je huis met mensen, die er net zo over denken en zet je huis op onze website. Op die manier regel je een accommodatie met een gesloten portemonnee. 

Platform

Via Nationale Huizenruil kom je in contact met andere mensen, die net als jij, in Nederland wonen. Zij zijn op zoek naar mooie bestemmingen in eigen land, waar zij een weekend of vakantie kunnen doorbrengen. Ze willen niet naar de camping of in een hotel. Vakantie door middel van huizenruil brengt je naar plekken, waar je normaalgesproken niet zou komen. Dichtbij het centrum of op het platteland. Niet in de toeristische gebieden, maar tussen de lokale bevolking. 

Gratis uitproberen

Aan het ruilen van je huis met een gelijkgestemde zijn geen kosten verbonden. Je kan zo vaak en zo veel je wilt op vakantie gaan in Nederland. Geen reserveringen of extra kosten voor het linnengoed. 

Tot 1 juli 2016 is het gebruik van ons platform gratis. Daarna vragen we een bijdrage van 55,- euro per jaar om ons platform te optimaliseren en te onderhouden. 
Wil je een jaar lang gratis Nationale Huizenruil uitproberen, dus tot 1 juli 2017? Maak dan een profiel aan op onze website en maak deze zichtbaar voor 1 juli aanstaande. Lees alles over deze actie op onze website.
 

Meer weten over hoe Nationale Huizenruil in zijn werk gaat, hoe je begint en wat het inhoudt? Klik dan hier 

 


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de auto en de trein aan.