Nieuws

Het is bijna 1 juli

Gepubliceerd op:


Je hebt nog twee dagen de tijd om je ruilprofiel aan te vullen en zichtbaar te maken op onze website. Doe je dit vóór aanstaande vrijdag 1 juli, dan mag je ons platform een jaar lang gratis gebruiken. 
Dat betekent een jaar lang gratis weekendjes weg en op vakantie in Nederland, door middel van huizenruil. 

Waarom Nationale Huizenruil

Nationale Huizenruil is een initiatief van enthousiaste ondernemers, die er graag opuit gaan in eigen land. Nederland kent een hoop mooie plekjes en heeft op het gebied van cultuur en natuur een hoop te bieden.
Jaarlijks worden er 16 miljoen(!) korte en lange vakanties geboekt in eigen land, maar het vinden van een geschikte, inspirerende en betaalbare accommodatie is niet eenvoudig. Dat moet anders kunnen, vinden wij en daarom zijn we Nationale Huizenruil gestart.

Ruilen is het nieuwe reserveren

Onze website fungeert als een platform waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. De gebruikers van onze site houden van Nederland als vakantieland, gaan graag een weekend weg en kunnen zich vinden in de nieuwe manier van reserveren: het ruilen. 
Door het ruilen van huis kom je op plekken waar je anders nooit aan gedacht had. Daarbij gaat huizenruil met een gesloten portemonnee. Je hebt dus nooit onverwachte kosten voorafgaand aan de ruil of nadien. 

Nederland

Internationaal wordt er steeds vaker geruild voor vakanties of weekendjes weg. Dit gebeurt naar grote tevredenheid van de deelnemers. Op deze internationale websites is het vaak erg moeilijk om een bestemming in Nederland te bemachtigen. De ruilwensen van de gebruikers ligt in negen van de tien gevallen ver buiten onze landsgrenzen. 
Nationale Huizenruil richt zich volledig op Nederland. Je komt bij ons dus ook geen ruilwensen voor het buitenland tegen.

1 juli

Aanstaande vrijdag loopt onze actie, voor een jaar gratis gebruik van ons platform, af. Vanaf 1 juli vragen wij, voor het gebruik van ons platform, een bijdrage van 55,- euro per jaar. Hiermee kunnen wij het platform onderhouden, beheren en optimaliseren. Zorg er dus voor dat vóór die tijd je ruilprofiel zichtbaar is. Hoe meer gepubliceerde profielen, hoe meer bestemmingen om uit te kiezen.

De voorwaarden voor de actie - een jaar gratis gebruik van ons platform -  kun je hier nog even nalezen.

 

 

Op vakantie gaan in Nederland, was nog nooit zo leuk!

 


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de trein en de wereldbol aan.