Nieuws

Laten we ruilen

Gepubliceerd op:


Het is meivakantie. Al zou je dat, als we naar buiten kijken, niet zeggen. Het regent, hagelt en het stormt. In het noorden van Nederland kampen ze zelfs met sneeuw. Als je nu met je tent op vakantie bent in Nederland, kunnen we ons zo voorstellen dat je niet blij bent. Toch gaan we met zijn allen massaal op vakantie in Nederland. Ook deze meivakantie.

In 2015 brachten meer dan een miljoen Nederlanders de meivakantie door in eigen land. Ongeveer 500.000 daarvan, verbleven op de camping. 700.000 mensen overnachtten in een vakantiehuis.
[bron: Centraal bureau voor de Statistiek]

Het verblijven in een vakantiewoning wordt steeds populairder. Evenals het doorbrengen van korte vakanties en weekenden in eigen land. Laten we daarom van huis ruilen via Nationale Huizenruil. Dat biedt een aantal voordelen:

Tot juli 2016 kosteloos.

Voor een week slapen in een bungalow, van één van de bekende parken, betaal je in deze periode gemiddeld 500 euro. Indien je wat meer luxe wilt, gaat daar minstens 200,- euro bovenop. 
Vermelding van jouw profiel op Nationale Huizenruil kost € 55,- per jaar; hiervoor kun je zo vaak ruilen als je wilt zonder bijkomende kosten. Op dit moment is de website nog in ontwikkeling en is het gebruik voor iedereen kosteloos tot tenminste juli 2016. Daarna kun je beslissen of jouw ruilprofiel tegen betaling langer zichtbaar blijft.

Allerlei extra's, zonder extra kosten.

Bij een huizenruil betaal je niets voor de accommodatie. Je betaalt ook niet meer dan een ander als je alleen reist of als je een huis nodig hebt dat toegankelijk is voor minder validen. Je hond kan mee, als je daarover in overeenstemming bent met de andere ruiler. Daar zijn geen extra kosten voor. Je ruilt met een gesloten portemonnee. 
Je krijgt de beste tips over de omgeving, restaurants en culturele hoogtepunten. Het gebruik van fietsen, speelgoed, boeken of andere extra's wordt vaak aangeboden in de ruilprofielen. Je hoeft niet naar een receptie om deze dingen te huren.

Volledig op Nederland gericht.

Er zijn verschillende platformen voor huizenruil. Wij zijn de enige, die volledig op Nederland is gericht. In de ruilprofielen op onze website kom je ook geen ruilwensen in het buitenland tegen. De gebruikers van Nationale Huizenruil zijn op zoek naar vakantiebestemmingen in eigen land.

Nederlandse organisatie.

Nationale Huizenruil is een onafhankelijke Nederlandse organisatie. Ons platform is geen onderdeel van een groter moederbedrijf met een kantoor in het buitenland.

Geen grote afstanden.

In Nederland zijn afstanden relatief. Je bent in een paar uur van noord naar zuid of van oost naar west. Het openbaar vervoer is zodanig geregeld, dat alle bestemmingen goed bereikbaar zijn. De verblijfplaatsen zijn namelijk woonhuizen en zijn, in de regel, op centrale locaties gelegen. Dus ook als je geen auto hebt en toch op vakantie wilt, kan dat met gemak.   

Fysieke ontmoeting met mede-ruiler mogelijk.

Omdat de afstanden zo klein zijn, is het des te makkelijker om fysiek af te spreken met je mede-ruiler. Misschien willen jullie eerst nader kennismaken voordat er tot een ruil overgegaan wordt.  Dat is allemaal mogelijk. Je kan zo vaak als je wilt ruilen van huis. En omdat je geen grote afstanden hoeft af te leggen, ga je dit zeker vaker doen. Voor de kosten hoef je het immers niet te laten.


Wij bieden het platform. De keuze van bestemmingen, daar zijn de gebruikers verantwoordelijk voor. Hoe meer mensen een ruilprofiel aanmaken en publiceren, hoe meer bestemmingen in Nederland. We hopen dat jij jouw ruilprofiel zichtbaar maakt op onze website en Nationale Huizenruil gaat ervaren. 
Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan vandaag. Je kan meteen beginnen met het plannen van je vakantie of uitstapje.

Klik hier om te beginnen met ruilen

 


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de kalender en de auto aan.