Nieuws

Paastrends 2016

Gepubliceerd op:


Aanstaande zondag is het Pasen. Op deze dag vieren Christenen dat Jezus is opgestaan uit de dood. Daarnaast is het vooral een moment van samenzijn, genieten van elkaar en van lekker eten. We dekken uitgebreid de tafel en decoreren ons huis met vrolijke paastakken en bloemen. Laat iedereen zich welkom voelen in jouw huis met de trends voor Pasen van 2016.

Organisch materiaal

Dit jaar kunnen we de knalgele, groene en roze plastic eieren op zolder laten. We halen de natuur in huis met aardetinten en organisch materiaal. De beste paasdecoraties maak je uiteraard zelf.  Verzamel mooi hout in het bos en maak hier mooie decorstukken van. Gebruik kleine glaasjes en zet daar je bloemen in, het liefst één bloem per glas. Of plant een bloembol in een waterglas, zodat de aarde en de wortels zichtbaar zijn. Decoreer de glaasjes met veren, stro en kleine eitjes. Heel simpel, maar het resultaat is prachtig. Dit jaar zijn plantjes die uit een ei groeien, 'eggling' genaamd, helemaal trending. Je kunt ze kant-en-klaar kopen, maar ook zelf maken. 

Zwart is het nieuwe pastel

Voor wie durft is het helemaal cool om Pasen in zwart/wit te vieren. De eieren verf je niet meer, die beschrijf je. Gebruik hiervoor een dunne watervaste viltstift of letterstickers. Verras je gezin met prachtige liefdevolle teksten bij het paasontbijt. De ontbijttafel krijgt een klassieke uitstraling, wanneer je deze dekt met je mooiste witte serviesgoed en zwarte accessoires. Toch een printje gebruiken? Ga dan voor veren. Ook deze teken je zelf, met een fineliner, op de eieren.

 

Wil je er met Pasen tussenuit? Dat kan heel gemakkelijk via Nationale Huizenruil. Registreer je als gebruiker van ons platform en begin vandaag nog met het aanmaken van je ruilprofiel. Tot juli 2016 is het gebruik van de website kosteloos en je kan, met een volledig gepubliceerd profiel, meteen reageren op andere huizenruilers in het bestand. Dat houdt dus in dat je gelijk je weekendje weg kan plannen, voor helemaal niks!

 

Namens Nationale Huizenruil, wensen wij je een heerlijk Pasen.

 


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de kalender en de auto aan.