Nieuws

Met pa op pad

Gepubliceerd op:


De dag begint met een stevig mannenontbijt. Gebakken bacon en eieren. Toast en verse sinaasappelsap. Tenzij je vader daar niet van houdt. Dan geef je hem een bakje kwark. Aanstaande zondag is het Vaderdag. Mocht je nog geen cadeau hebben bedacht of alle inspiratie kwijt zijn om iets te maken, dan hebben we een paar suggesties voor je. Ga erop uit en neem je vader mee.

Voor de sportieveling

Vissen, voetbal of een potje tennis. Daag je vader uit op de baan of luister naar elkaars verhalen aan de waterkant. De vader met wat meer pit, neem je mee naar het strand. Huur voor beiden een surfplank en ga de zee over. Een aanrader is surfschool First Wave in Zandvoort. Na het dobberen op het water kan je heerlijk eten op het terras van, de aangrenzende, Beachbar Skyline.

De stoere vader

Neem je vader mee voor een race door de modder. Bij Actionplanet in Spaarnwoude kan het niet hard genoeg gaan. Karten is een veiligere keus, voor het geval je jezelf en je vader schoon wil houden. Indien pa niet bang is voor een beetje vuile kleding, neem hem mee naar Zips & Ropes in Gelderland. Aansluitend kunnen jullie elkaar beschieten tijdens een paintball strijd.

De gamende pa

Is je vader net zo verslaafd aan games als jij, plug dan de PS4 in en houdt een marathon. Eventueel geef je hem dat spel, die je eigenlijk zelf ook zou willen spelen. Stretch je wijsvingers en haal samen de hoogste scores in het Dutch Pinball Museum in Rotterdam.

Eten voor mannen

Sluit Vaderdag af met lekker eten. Je hoef natuurlijk niet per se op zoek naar een restaurant of de deur uit. Houd een barbecue in de tuin en gebruik hiervoor mooie stukken vlees. Haal wat speciale biertjes (of andere favorieten van je vader) in huis en maak er een feest van. 


2
Bericht van: Herbert Denk geplaatst lang geleden om 14.21
Wat ook heel leuk is https://www.adamlookout.com/
Bericht van: Rina ten Broek geplaatst lang geleden om 06.54
Het is dat mijn vader het al in de hemel viert, anders had ik zeker wat met deze leuke tips gedaan!

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de auto en de trein aan.