Nieuws

Op pad tijdens Pinksteren

Gepubliceerd op:


Aanstaande zondag is het de vijftigste dag na Pasen. Een lekker lang weekend voor de boeg. Met de hoop dat de zon ons niet in de steek laat, is het een ideaal moment om erop uit te trekken. Wij geven je een paar verrassende tips voor het Pinksterweekend, die de traditie van het slenteren over de woonboulevard doet vergeten.
 

Jazz in Duketown

Ruim 150 vrijwilligers organiseren ieder jaar dit gratis Jazzfestival in Den-Bosch.  Het festival loopt dwars door het centrum en biedt podium aan de beste artiesten uit binnen- en buitenland. In de diverse horecagelegenheden worden verrassende jam sessies gehouden. 

Meer informatie

 

Appelparade 

Een vierdaags buitenfeestje, voor jong en oud, op een prachtig landgoed midden in de Randstad. Met muziek, workshops en een ambachtelijke markt tussen de fruitbomen. Als je van het buitenleven houdt, is dit zeker een aanrader. 

Meer informatie


Summer fair

Een upgrade van de traditionele rommelmarkt vind je op Landgoed 't Laer in Ommen. In een prachtige omgeving doe je inspiratie op bij meer dan honderd exposanten. De fair biedt tevens een programma met entertainment, proeverijen en diverse demonstraties.

Meer informatie


Music Meeting

Drie dagen lang is Park Brakkenstein te Nijmegen dé ontmoetingsplaats voor muziekmakers en muziekliefhebbers uit alle delen van de wereld. Muziek die zelden of nooit live te ervaren is in Nederland krijgt hier een podium. Het festival is een jaarlijks terugkerend fenomeen en wordt zeer gewaardeerd onder het grote publiek.

Meer informatie


North Sea Regatta

Scheep in bij Scheveningen en geniet van de North Sea Inshore Regatta Races. Vanaf het strand kun je de zeilers, in volle vaart, over de zee zien glijden. Een jaarlijks hoogtepunt op de kalender van de echte zeil-liefhebber. 

Meer informatie

 

Wij wensen je een heel gezellig Pinksterweekend!


0
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een bericht achter

Anti-spam*
Om te versturen, klik de wereldbol en de auto aan.